6 dagar kvar till lön - !@##--/£%[]=!!!?

Jag har syndat, eller rättare sagt, jag har nätshoppat, MASSOR. Innan lön dessutom. Visserligen kommer inte varorna att levereras innan lön men endå. ÅNGEST! Avbeställa? Njaej. Jag tycker om att börja året med lite nya basplagg och det är vad jag har gjort nu, men till skillnad från andra år så har jag nu en lägenhet som behöver piffas i ordning. Men det ska nog lösa sig.

Här är ialla fall vad jag beställt. Mest till mig, men lite till Daniel =)



Och bara för att variera så valde jag lite svarta grejer. Nu när jag ser allt samtidigt så inser jag vilken dålig fantasi jag verkligen har!!! Men jag her redan massor med färglada tights som kommer att göra allt det svarta superhett. Bikini delarna passar till de udda delar jag köpte på rean i höstas. Och så fort jag köpt mitt gymkort så ska dessa sitta som smort till augusti och Turkiet XD

Vi får hoppas att allt passar <3

//Roger that.


+/-

Äntligen börjar den här arbetsveckan lida mot sitt slut. Hade hoppats på att kunna fixa i ordning vardagsrummet i helgen men typiskt nog så var ju soffan försenad mer än vi trott. Den ska skickas från levrantören i Polen idag, så förhoppningvis kan vi hämta den i början på näsa vecka.
 
Daniel, min kära, fyller ju år i helgen och då hade vi planerat en mini inflyttningfest/födelsedagsfest på lördag för våra närmaste och sedan på söndag för släkten, men nu när soffan  inte kommit vet jag inte hur det blir. Vi har ju praktiskt taget ingenstans där folk kan sitta ner, 4 kökstolar, det är ALLT. Som tur är har vi inte spridit ryktet än så vi får väl skjuta upp alltsammans lite grann.
 
Något som i alla fall gått framåt är installationen av vår tvättmaskin. Igår när jag kom hem hade Tompa redan varit där och ställt skönheten på plats. Så om allt går som planerat så bör det finnas nytvättade kläder i trumman lagom tills jag kommer hem. SWEEEEEEET.
 
När jag ändå är igång så kan jag ju passa på aatt berätta om ytterligare en positiv nyhet. -> Daniel har  äntligen fått svar från försäkringbolaget. De kommer att reparera hans bil utan krussiduller. De kommer dock endast att reparera plåten då Daniel valde att fixa motorn själv. Men super skönt att äntligen få det uir världen, så nästa vecka åker Hedlund in på rehab.

Näst vecka så komemr vi få vårat internet hem så då kan jag lägga upp lite bilder på lägenheten och all god mat som Daniel och jag lagar =)

Ha det super!

PS. Alla barnen hette kurt utom Sune, för han hette Rune. DS.

Tisdag 12/1 2010

Gårdagen slutade inte som planerat. Vi hade blivit lovade att soffan skulle komma den 11/1 men när jag ringde till MIO så sa de att den blivit försenad. Förhoppningsvis kan vi hämta den idag eller i morgon. Jag längtar såååå till att få slippa sitta på golvet.
 
Igår fick vi även hem alla grejer från COMHEM, men när vi kopplade in allting så märkte vi att de internet som vi valt (som vi trodde var bättre) egentligen var detsamma som det som ingår i hyran. Hade sådan hyperångest när jag gick och la mig, man vet ju hur "bra" det brukar gå att avsluta någonting. Men detta löste sig lättare än jag trott, tack och lov. Ringde till COMHEM i morse och talade om att vi ville avsluta bredbandstjänsten ch det gick att ordna allt via telefon. Ringde där efter och aktiverade vårt avtal med bredbansdbolaget. Så nu är allt snart i ordning. Är lite stressad över att inte ha något internet nu när räkningarna börjar rulla in.
 
Trivs än så länge jättebra i den nya lägenheten och att, på heltid, leva ihop med min prins. Det största problemet just nu är att Daniel har på tok för mycket kläder. Mina får liksom inte plats i garderoben!!!

Over and out -


Hertig Carls Väg 38A


På andra sidan årsskiftet

Det är alltid lika läskigt när man inser hur fort tiden går. Det känns som om det var igår Jenny och jag knallade längs Portobello road market i London, men när jag räknar efter så har det gått nästan 6 månader. Julen försvann lika snabbt som en chokladkaka och jag börjar oroa mig för om framriden kommer att försvinna lika fort. Vad tror ni?!

Nu när man flugit ur boet och blivit sambo (gud va vuxet det låter) så börjar i alla fall jag att tänka över saker och ting. Just nu lever jag i en tid där jag fått allt jag hittills önskat. Och lycklig det är jag, men det käns tomt och läskigt på något vis. Att leva i en drömvärld med vetskapen att allt kan rasa samman på ett ögonblick. Eller? Jag vet inte. Det kändes såhär efter studenten också. Något man sätt fram emot så länge och känslan av att längta har blivit så stark så när man väl är i mål så försvinner allt och man känner sig bara tom, fast lycklig, fast tom och.. rädd?

Idag ska vi till MIO och hämta soffan och sen kan vi äntligen fixa i ordning vardasgrummet. Och jag lovar stt så fort vi fått internet hemma så ska jag lägga upp lite bilder =)




To my love:
I would rather
Go blind boy
Than to see you
Walk away
From me 

So you see
I love you
So much
That I don't want
To watch you
Leave me baby
Most of all
I just don't
I just don't want
To be free


Be Cool // Fia


RSS 2.0