Efter söndag kommer måndag

Då var det dags för en ny vecka igen. Medans mörkret smyger sig på fylls jag, till skillnad från måmga andra, av en härlig känsla. En myskänsla.

Idag är det endast 72 dagar kvar till julafton och igår var det exakt 3 månader kvar tills jag ska flytta hemifårn. Det är mycket på gång nu, men det mesta är av positivladdning. Jag har också återfått mitt läsbegär. Har under de två senaset veckorna redan plöjt igenom 2, snart 3 stycken XD Och dessa är något ni bara inte får missa!!

 

 

 På ödets vingar och Så lång vingarna bär
Av: Julia Sandström



See yah bitches ^^

Tillbaka till verkligheten

Oj oj oj, vilken underbar promenad!!!

Fredag / Lördag

Fredag - Lysande arbesdag, Brilljant kväll.

Jobbade mellan 07.30 och 16:00. Skyndade mig hem och svirade om för ett besök på Kallfors där taco-buffén var målet. Hade det mycket trevligt med god mat, smaskiga drycker och kära vänner. Var dock rätt slut efter veckan så kvällen blev inte allt för lång. Jag och Daniel hoppade av tåget innan efterfesten hos Edvin och Sara drog igång.

Lördag - Sovmorgon, Långpromenad och 144 års kalas.

Vaknade lite senare än planerat. Har precis avslutat frukosten och laddar inför en långpromenad som sedan ska avslutas med ett pilates pass.  ME LIKE!

I eftermiddag är det kalas på gång. Världens bästa Mormor och Världens bästa Morfar fyller 72 år (9:e och 14:e okt) så här ska det firas.



Det är den 10:e oktober och jag har 13 kr kvar på mitt kära konto. Känns inte riktigt 100, men jag kan i alla fall vara stolt över att detta beror på mitt intensiva sparande till flytten. XD Och tur är väl det. I onsdagskväll efter Saras födelsedagskalas så körde vi åt helvete med bilen, tappade kontrollen och for in i en stolpe. Blev rätt chockad, men alla klarade sig utan skador. Förrutom bilen. Just därför tvivlar jag på hur mycket Daniel kommer att kunna avvara till sitt sparkonto och börjar bli lite orolig för hurvida vi kommer att kunna få ihop de penagr vi behöver eller inte.

Well, that's life. Nu har Ipoden laddad färdig så jag ska göra mig i promenad-ordning.

På återhörande
// Fia
 

Höstmörker

Kom nästan precis hem från jobbet. Sitter nu och velar hurvida jag har energin till att gå på kalas eller inte. Sara fyller 21 år så självklart vill jag dit och få ge henne en stor grattiskram och samtidigt skulle jag nog må bra av lite socialt umgänge efter en så otroligt lång och ensam dag på jobbet. Just nu är min närmaste vän en tom kartong som jag då och då öppnar mitt hjärta för när jag springer förbi.

Ikväll var det egentligen inplanerat träning men tiden har runnit ifrån mig. Känner redan av ångesten för att jag inte lyckats få in någon bra rutin på min höstsatsning än. Jag vill inte ha det såhär längre!!!

Jaja, jag ska väl gå och byta om så att jag ser respektabel ut när jag ska bort på kalas. Hoppas bara att jag inte missar Grey's.

Adjöken. 

NYTT FÖRSÖK

Det är alltid mycket svårare än vad man tror att, både börja och sluta, med nya vanor. Men jag ger mig själv i alla fall en chans till innan jag ger upp det här med bloggandet.

I alla fall. Jag antar jag är skyldig de få männickor som är något nyfikna på min vardag en snabb uppdatering av mitt liv de senaste dagarna/veckorna.

1. Vi vann budgivningen!!! Skrev kontraktet förra veckan, skickar in de sista papprerna till banken idag och sedan är vi en god bit påväg ut ur boet.

2. HEM & VILLA 2009 - Mässa i Älvsjö. Hysterisk biltur, hela familjen samlad. Trots mässhallarnas stora area så fanns det inte mycket plats att röra sig på. Människor och framförallt BARNVAGNAR fanns överallt. Införskaffade mig i alla fall lite nytt. Exempelvis: En underbar, limegrön, pajform från Gerbera, 3 hjärtformade disksvampar och en smörkniv från Rice samt en marockanskokbok, en ybersöt julhandduk och ett gäng tidningar till specialpris. XD Tackar pappa för slanten.

3. Är totalt luspank såhär de 7:e. Efter kontraktskrivningen var jag duktig och förde över ännu lite mera pengar till mitt sparkonto. Så här i efterhand kanske jag skulle vilja behållt lite grann då jag 3 dagar senare investerade allt jag hade i ett köksbord och fyra stolar <3  Jaja, efterklok det är man alltid.

Tänkte faktiskt försöka hinna med ett inlägg till senare idag, men vi får se. Tiden räcker inte alltid till.

Tack och hej leverpastej.
// Fia  


RSS 2.0