Äntligen fredag

Äntligen var det fredag igen. Den här veckan har kännts som en evighet.

Igår var jag på BOX vilket var superkul, precis som jag förutspådde. Det var dock en aning mer dödande än jag väntat mig, men det är sånt man får ta. När jag kom hem så var inte Daniel hemma och tydligen så skulle han sova kvar hos Edvin i Järna. Så jag fick i min ensamhet skapa en supergod sallad med bl.a kräftstjärtar, avokado och fetaost - MUMS. Känns så skönt när man för en gångs skull äter något fräscht direkt efter träning.

Ikväll tänkte jag åka ut till Järna och hälsa på familjen. Saknar mina små älsklingar (Rambo och Laban) och just nu så har vi även lilla Figge på besök. Självklart saknar jag mamma och pappa lite gran också, men inte lika mycket. Så ikväll blir det fredagsmys och imorgon ska jag träffa Chaimae!!!! <3



Mitt hjärta

AMEN


Det var en gång en torsdag som borde varit en fredag..

I morse när jag vaknade så trodde jag att det var fredag. Blev lagom besviken när jag insåg att det bara var torsdag. Den här veckan har varit tok-jobbig på alla sätt och jag har sovit alldelles för lite. Jag behöver fredag.

Igår hämtade Daniel mig efter träningen och vi åkte direkt hem och duschade och lagade mat. Efter att vi käkat så totaldäckade jag på soffan, klockan var halv nio. HALV NIO. Men jag känner mig i alla fall lite piggare idag än jag gjort hela den här veckan. Daniel, min ängel, hade fixat med disken och ordnat matlåda till mig så den var bara att plocka med sig imorse. <3

Känner av gårdagens träning lite grann, men inget allvarligt (inte som sist). Vilket är bra för ikväll har jag signat upp mig på ett BOX pass. Jag tror och hoppas att även detta kommer att vara kul.

Rock ON!

8 dagar efter lön !@##--/£%[]=!!!?

Tiden går så fort. Jag börjar känna oro för framtiden och hur allt ska utveckla sig. Jag har sånna förfärliga kontrollbehov så om jag kunde skulle jag planera varenda dag fram tills min död. Bra eller dåligt?

Så fort lönen kom så sprang jag till Nautilus och köpte mig ett gymkort, mycket efterlängat. Nu finns det ingen återvändo, känns sjukt skönt att komma igång. Det blev dock endast 2 pass förra veckan, men de tog vill jag lova. Den träningsvärken jag hade i torsdags var obeskrivlig. Det gjorde så ont, riktigt, riktigt ont. Men nu har jag återhämtat mig och har planer på i alla fall 3 pass den här veckan. Längtar!!

Nu när jag har tagit steget till gymmet ska jag också försöka ändra lite på mina matvanor. Måste börja äta lite mera hälsosamt och balanserat. 



Helgen har i övrigt varit bra. Det var 20 års kalas i fredags och sedan förkrök hos mig i lördags. Söndagen blev lugn men avslutades med en supergod middag på o'learys och "Snabba Cash" på bio duken. Den var OK. 
  

 



Hey babe, take a walk on the wild side
Doo do doo do doo do do doo..


RSS 2.0